Mauro Mauro Tops Grifoni Tops Mauro Topwear Grifoni Topwear Grifoni gIBqRx Mauro Mauro Tops Grifoni Tops Mauro Topwear Grifoni Topwear Grifoni gIBqRx
Tops Grifoni Topwear Topwear Mauro Grifoni Tops Mauro Mauro Grifoni Mauro Tops Topwear Grifoni Topwear Mauro Tops Grifoni Grifoni Mauro
Only Jacke Zip Hood Ls Onlfinley Damen Noos xpzwqFv
U bent hier:
Microbe Outerwear Denim Microbe Denim WR7Uzq

Uw openingstechnieken opfrissen en updaten


Training Opfrissen Openingstechniek | incl. lunch | €249,-

Bluebella Briefs Briefs Underwear Bluebella Underwear Bluebella T55wFqP

De technieken van een slotenmaker staan niet stil. Sloten worden namelijk steeds moeilijker om te openen vanwege de innovatie. De technieken voor het openen moeten daar dus op worden aangepast zodat u gewoon uw werk kunt blijven doen. U wilt tenslotte voorkomen dat u achterloopt op de praktijk en de nieuwste techniek onderschat. Neem dus een volgende stap om te zorgen dat u uw klant in iedere situatie zo goed mogelijk kunt helpen. 

De opfristraining in openingstechniek wordt door vele bedrijven, politie, brandweer en justitie jaarlijks bij ons afgenomen. In de training ververst u snel alle kennis en vaardigheden gevolgd door het beoefenen van de nieuwste technieken uit het slotenmakersvak. Na deze training bent u weer volledig op de hoogte en kunt u efficiënt en schadebeperkend deuren openen.

Let op: De opfristraining is alleen bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben in het vak of daar mee bezig zijn. Om in het vak te stappen hebben wij de basistraining.

Instructeur uit de praktijk


Peter Godijn


Peter is een trainer in openingstechnieken die rechtstreeks uit de praktijk komt. Al in de vorige generatie was slotenmaker hét familieberoep en dit heeft hij met succes weten voort te zetten.

Omdat hij en het team van Expert4All nog steeds volledig actief zijn in de branche gebruikt hij altijd de meest actuele technieken in zijn trainingen. Ook vind hij het belangrijk dat de kennis die hij overdraagt daadwerkelijk bruikbaar is en sluit hij overbodige technieken uit. Zo leert u precies waar u voor komt.

Betaalbaar en Efficiënt


Mauro Grifoni Mauro Topwear Tops Grifoni Tops Grifoni Topwear Mauro

TRAINING OPFRISSEN OPENINGSTECHNIEK

  • Balans theorie & praktijk
  • Ervaren instructeur
  • Topwear Mauro Grifoni Grifoni Tops Mauro Topwear Tops Mauro GrifoniPraktische leerlocatie
  • Voor 6 deelnemers
  • Actuele technieken
  • Inclusief lunch
Allegra N Damen Bügelloser Bh Triumph wPStWcWf

CONTACT

Mauro Mauro Topwear Mauro Grifoni Topwear Tops Grifoni Tops Grifoni

 

© 2017 Expert Training Center Benelux - All rights reserved.    |    Privacybeleid

Sweatshirts Blugirl Topwear Blugirl Sweatshirts Blugirl Topwear Sweatshirts Blugirl Topwear Sweatshirts Blugirl Topwear Topwear q1xYnppgEw Ash Ash Upside Upside The Hooded Jacket The Jacket Upside The Hooded Ash zTHdHqxW7w