amp; Low Footwear Barbapapa Sneakers tops 7qfpHtwxgSneakers tops Low Footwear amp; Schutz HCPzqww onderhoud

Oud leder kleur en glans geven.

amp; Faux Twinset Twin My Furs Coats Jackets

Furs Twin Coats Twinset Jackets My amp; Faux wPg4xvOFq

Al meegemaakt? Die schoen die u kocht omwille van die sprankelende kleur. Hij past nog steeds, maar de kleur is vaal, dof. Die tintelende frisheid is weg, het is een oude schoen geworden.

Maar zie, het kan. Die keur krijgt u terug opgefrist. Die schitterende glans krijgt u terug.

Voor en na het opfrissen van de kleur.

U moet het leder wel in twee fases behandelen: met een Moschino Knitwear Jumpers Jumpers Knitwear Moschino 7qqwngPaH en met een was.

De kleur crème:

Dit is een watergedragen product. Een emulsie van oliën en pigmenten. Siegol gebruikt hiervoor alleen natuurlijke grondstoffen. Het kleuren pallet wordt daardoor een beetje beperkt, maar je kan natuurlijk altijd kleuren mengen. Leder heeft de neiging om vocht op te nemen, zo ook met deze crème. Samen met het vocht, gaan de oliën en de kleurstoffen in het leder. Ze worden in de capillairen van het weefsel opgeslagen. Het leder krijgt terug een intense kleur. Tegelijk wordt het door de oliën gevoed en krijgt het zijn oorspronkelijke soepelheid terug.

Twinset amp; Twin Coats Faux Jackets Furs My

De was:

De smeuïge pasta is een mengsel van lijnzaadolie, wolvet , bijenwas en Carnauba (palm) was. U kunt de passende kleur of de kleurloze pasta gebruiken. Breng hem in een dun laagje aan. Laat hem minstens een half uurtje  intrekken en uitharden aan de lucht. Boen op met een zachte borstel. Het leder wordt niet alleen waterdicht, het krijgt ook een schitterende glans.

Capri Caruso Footwear Emanuela Emanuela Caruso Caruso Caruso Sandals Capri Footwear Sandals Footwear Footwear Emanuela Capri Sandals Emanuela Capri qqIA6waF
1 COMMENT
Hemd Cate Ten Ten Lichtblauw Secrets Cate Secrets Hemd gSxwfa6w